Project Provincie Noord-Brabant

Dit project was een samenwerking met 11 externe partijen, in opdracht van Provincie Noord-Brabant, met als doel de periodieke rapportages rondom de natuur in Noord-Brabant te digitaliseren. Iedereen kan nu online bekijken hoe het is gesteld met de natuur, het milieu en het water in Noord-Brabant.

De website www.brabantinzicht.nl geeft antwoorden op vragen als: Hoe ontwikkelt zich de waterkwaliteit in Brabant? Hoe staat het met de veiligheid langs de grote rivieren? Hoe staat het met de biodiversiteit in Brabantse natuurgebieden en in het agrarisch landschap?

De informatie is gebaseerd op meetgegevens van de provincie, waterschappen en andere organisaties. Provincie en waterschappen gebruiken de informatie onder andere om hun beleid op te baseren en te evalueren. Voorheen brachten provincie en waterschappen periodieke rapportages van deze gegevens naar buiten. De website geeft nu iedereen de mogelijkheid om op elk moment actuele gegevens te raadplegen, op een toegankelijke en visueel aantrekkelijke manier.

Oably was in dit project verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de website. Met veel plezier hebben wij samengewerkt aan dit mooie project en zijn we erg trots op het eindresultaat.

Benieuwd?

Bekijk de website hier en laat je inspireren!

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen? Neem gerust contact op via hello@oably.com of +31 (0)40 304 1793.

Photo: Province Noord-Brabant